| آخرین اخبار گروه |
|
||||||
| توجه |
![]() |
|
|
#51 |
|
عضو سایت
![]() |
من هم به نوبه ی خودم انزجار خودم رو از این طرح اعلام میکنم....
اقاق مگه کشکه؟جیپ رو از مردم میگیری چی میخوای جاش بدی؟؟؟چی داری بدی؟؟؟ ما نمایندگی بهمن،سایپا،زامیاد،پارس خودرو،مدیران خودرو،سناباد خودرو توس،کرمان موتور رو تو شهرمون داریم و واقعا میگم هیچ کدوم از ماشین های این شرکت ها نمیتونن کارایی هایی که ماشین های قدیمی دارن رو به ملت بده. من خیلی اعصابم خورد شد این خبر رو شنیدم و تنها کاری از دستم بر میاد اینه که به تمام ماشینایه قدیمی که واسه معاینه فنی میان پیشمون بدون تست معاینه بدم تا برن حالشو ببرن! |
|
|
|
|
|
#52 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰
موقعیت: تهران
اگه آخر گير بازار هم باشه من نصف شب با ماشينم بيرون ميزنم و حالشو مي برم .
آخرین ویرایش توسط Ali34 در تاریخ ۱-۰۴-۱۳۹۱ انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱
اینا یه چیزی گفتن...
جدی نگیرید ... راه رسیدن به قله با 206 نیست... با پاتروله.. اونم بالای 20 سال سن باید داشته باشه . |
|
|
|
|
|
#54 |
|
عضو سایت
![]() |
خدا رو شكر من يه جيب صحرا مدل 74 خريدم فعلا گير نميدن
|
|
|
|
| تشکرها از این نوشته : |
patrolino (۲-۰۴-۱۳۹۱)
|
|
|
#55 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱
با سلام خدمت دوستان عزيز
آخرين خبر امروز ٩١،٤،١ در این هفته فرمانده نیروی انتظامی که بسیار پر کار بوده و چهار سفر استانی نیز انجام داد در جمع خبرنگاران با انتقاد از اجرای طرح ممنوعیت تردد خودروهای فرسوده از اول تیر ماه- امروز- گفت: نمی توان جلوی هر خودرو را در شهر گرفت و سال تولید آن را پرسید. اگر این موضوع به پلیس ابلاغ شود ایست و بازرسی در خیابان ها نمی گذاریم. در صورت اجرا در گلوگاه ها و مراکز خدمات سن خودروها را بررسی و از تردد خودروهای فرسوده جلوگیری می کنیم. |
|
|
|
| کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما amirislami برای ارسال این پست سودمند: |
mahdi golshani (۱-۰۴-۱۳۹۱),
naderlo (۱-۰۴-۱۳۹۱),
patrolino (۲-۰۴-۱۳۹۱),
pf69 (۱-۰۴-۱۳۹۱),
RoadRunner (۱-۰۴-۱۳۹۱),
yadi (۱-۰۴-۱۳۹۱)
|
|
|
#56 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱
دوستان یه مطلبی که خیلی ها تون به آن اشاره نکردید مکانیک های این ماشین ها هستند اگه سری زده باشین به آزادی و خ قزوین و زنجان و .... می بینید هنوز مکانیک های قدیمی دارن نون میخورن و اونجا خون جریان داره.تکلیف اینها چیه؟ یعنی این متخصیصین غیر آکادمیک باید از فردا پراید تعمییر کنن.پراید بره رو چال اینا میافته تو چال!!!!
یکی از دوستان که مکانیک آمریکایی هست و تو طرشت هستش میگه اینقدر لوازم مصرفی آهو و شهباز تو انبار دارم که یه موقع که بازار تموم میکنه از من میگیرن. ول کن این حرفا رو من که سپردم بهش برام یه شهباز 6 خوش قیمت از کسی که از این حرفها میترسه پیدا کنه و منم بگیرم و حالشو ببرم.
|
| کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما mirover برای ارسال این پست سودمند: |
1352 (۱-۰۴-۱۳۹۱),
ehsansafa (۱-۰۴-۱۳۹۱),
Mohammad_ (۲-۰۴-۱۳۹۱),
n.patrol.t (۱-۰۴-۱۳۹۱),
naderlo (۱-۰۴-۱۳۹۱),
patrolino (۲-۰۴-۱۳۹۱),
RoadRunner (۱-۰۴-۱۳۹۱),
yadi (۱-۰۴-۱۳۹۱)
|
|
|
#57 |
|
عضو سایت
![]() |
راستي دوستان ديشب برنامه تهران 20 همين قضيه ممنوعيت تردد رو مورد بحث قرار داده بود
يكي پرسيد كه تكليف خودروهاي كلاسيك كه بالاي 30-40 سال از عمرشون ميگذره و اصلا آلودگي هوا ندارند تكليفشون چي ميشه؟ كه اون مسئول پشت ميز گفت اينها استثنا هستن و براي اونها ممنوعيتي نيست سوال من اينه شما ميدونيد چه خودروهايي جزء اين دسته(خودروهاي كلاسيك) ميشن؟
|
|
|
|
#58 |
|
عضو سایت
![]() |
سلام. دیروز که چند بار شبکه خبر زیر نویس کرد فعلا طرحش عقب افتاده تا اطلاع ثانوی و......
ولی تو این مملکت زیاد از این حرف ها زده میشه!!! چند وقت پیش وسط ترافیک همت شرق با 1 پیکان رو برو شدم که هنوز پلاکش لیزری بود و داشت برای خودش حرکت میکرد و هیچ مشکلی هم نبود حالا دیگه ماشین 20 ساله رو میخواهن گیر بدن که جای خود داره!!! از این حرفا زیاده به نظرم!!! |
|
|
|
| کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما ali133 برای ارسال این پست سودمند: |
|
|
#59 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰
موقعیت: tehran
من فکرمیکنم ماشینهای مدل پایینی که بتونند معاینه فنی بگیرند اجازه تردد داشته باشند
|
|
|
|
| کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما naderlo برای ارسال این پست سودمند: |
![]() |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|